Option Navigator recension

Program Namn Avkastning Betyg Registering
        Optionavigator 89%

Undrar du om Option Navigator kommer hjälpa dig att börja tjäna pengar på dina binära optioner?

Frågar du dig om det här är ett användbart verktyg som kommer underlätta din handel?

Den här recensionen kommer ge dig mer insikt i vad programmet kan göra för dig. Recensionen innehåller tips på hur du får ut det mesta av programmet och tjänar så mycket pengar som möjligt.
 
Innan vi börjar så bör vi ställa oss frågan: Varför använda Option Navigator?

Option Navigator är ett nytt, oberoende och automatiserat program som indikerar och förutspår hur handlarens investeringar kommer att falla ut.
Programmet har många fördelar och här är några som jag tycker är värda att lyfta fram:
  • Underlättar handelsprocessen av binära optioner
  • Hjälper dig att öka vinstprocenten av dina handlingar
  • Fungerar enbart hos säkra och reglerade mäklare
  • Som handlare har du full kontroll över sessionen
Med andra ord så kan det här programmet bidra till att du får en snabbare, säkrare och mer kontrollerad investeringsperiod samtidigt som det hjälper dig att få dina investeringar ännu lönsammare.

Det första steget för att du ska kunna ta del av programmet är att du registrerar dig till programmet, vilket för närvarande är gratis. Det är en enkel registreringsprocess och eftersom Option Navigator bara fungerar med större aktörer som både är säkra och reglerade så tillkommer nästan alltid en extra bonus vid registrering. 
Klicka här(skapa trading account) om du vill registrera dig nu!

Det brukar vara olika mäklare som toppar listan på rekommenderade mäklare, men för att ta del av programmet så behöver du ha ett trading account. Därför kommer en del av processen med att registrera programmet bestå av guidning av hur ett konto skapas och hur du gör din första insättning.
Just nu så är det EZTrader som är det rekommenderade valet av mäklare vilket är ett bra val eftersom de är ledande på marknaden för tillfället. Företaget är säkert att handla hos, det är reglerade och licenserade genom CySEC financial authotiy samt övriga europeiska tillsynsbolag.
EZTrader är ett företag som funnits länge på marknaden och är kända för sin proffesionalism. På deras hemsida så erbjuds ett flertal nybörjarguider och material som hjälper dig att komma igång och utveckla ditt handlande. Just nu erbjuder EZTrader även 100% bonus på din insättning. 

 

Använda Option Navigator


Det första steget till att förstå hur du använder Option Navigator är att läsa igenom den här informationen:

Handel med binära optioner är enkelt med Option Navigator eftersom det tillåter att följa programmets rekommendationer även om du inte har någon tidigare erfarenhet alls inom handel på nätet. Men eftersom programmet inte är 100%-igt och ibland kan ha fel så gäller det att själv veta vilken nivå man kan hålla sig på.
Alla mäklare erbjuder fyra tillgångar som du kan handla binära optioner inom:
Aktier, råvaror, valutor och index. Oavsett vilken typ av tillgång du väljer så är processen identisk:

1.    Välj handelsvara
2.    bestäm värdet på investeringen
3.    Följ Option Navigators förslag

Förslagen, eller indikationerna som Option Navigator visar är lika enkla att förstå som själva handeln av binära optioner. Varje handelstillfälle kan endast ha två möjliga utgångar, och därför måste handlaren alltid välja mellan antingen ett köp alternativ "call option" eller ett sälj alternativ "put option".

 

Option Navigator signaler


Ett köp alternativ "call option" är ett alternativt där handlaren förutser att den valda tillgångens pris kommer ha stigit inom den valda tidsfristen, medan sälj alternativet "put option" är när handlaren förutspår att värdet av den valda tillgången kommer att minska inom tidsperioden. Oavsett utgång så kan du vinna om du gör det rätta valet.

Det är i det här skedet som option navigator assisterar dig. För varje handel så signalerar programmet en rekommendation: om programmet highlightar handeln med grönt så indikerar option navigator att du ska göra ett köp ”call option” och highlightar programmet med rött så föreslår programmet att du ska sälja ”put option”.

Svårare än så är det inte att använda navigator, följ bara tipsen och investera likadant. Det är möjligt att hantera flera trades samtidigt och samtidigt lugnt sitta och invänta resultaten. Option Navigator är känt för att ha en högre vinstprocent än medel handlaren, så att följa programmets tips kan leda till väldigt höga vinster.

 

Allmänna rekommendationer och tips


Eftersom programmet är gratis idag, men kanske inte är det för all framtid så rekommenderas att anmäla sig idag. Oavsett när du börjar handla med binära optioner så tänk på att en stor del av framgången handlar om att väga risker. Att handla vårdslöst, även med hjälp av Option Navigator, kan resultera i en finansiell förlust.
Hemligheten till att tjäna pengar på nätet genom binära optioner är att handla konsekvent. Även fast en handelssession kan resultera i en vinst på 95 %, vilket såklart är helt otroligt bra, så är det viktiga hur mycket du har tjänat efter en hel session, och inte bara efter en trade. Väg därför in dina förluster med dina vinster för att se hur mycket du har tjänat totalt.
Till exempel om du konsekvent tjänar 1 % per dag så är det makalöst bra resultat. Nu låter 1% inte så mycket men om man skulle tjäna 1% på sitt kapital varje dag av en investering av 7 000 svenska kronor i Sverige så skulle det medföra ett kapital på nästan 9 700 000 svenska kronor(om man bodde i Sverige) efter bara 2 år.
Sammanfattningsvis så är Option Navigator ett fantastiskt verktyg och här är några av anledningarna som lyfts fram sammanfattade:
Det finns ingen risk i att registrera sig och programmet är för tillfället gratis!

·         Det är ett automatiskt program som inte kräver någon nerladdning
·         Lanserades för ett par månader sedan och har redan skapat en stor hysteri på marknaden. Mäklare över hela Europa lovordar programmet
·         Option Navigator är ett oberoende system, men du måste öppna ett konto hos en binär options mäklar för att kunna använda programmet.
·         EZTrader är den mäklare som idag är rekommenderad och som används flest gånger. Men det finns även andra rekommenderade mäklare som är ledanden på marknaden.
·         Kom ihåg att alltid handla med försiktighet, det är en spekulativ bransch och det är viktigt att väga risker.

Registrera dig gratis nu!
Registrera här och ta del av bonusen!
  • Topp ↑
  • ©2019 Binäraoptioneronline. Alla rättigheter förbehålles.