Boss option recension

Boss options 85%


Boss option är en av dom nyare mäklaren på marknaden. De har varit aktiva sen 2012 och har snabbt gjort sig ett namn, till en början så höll de för det mesta till på andra utländska markander men på senare tid så har de etablerat sig allt mer på den svenska marknaden också. Hemsidan är väldigt ren och det går snabbt att navigera sig. Boss option använder sig av en plattform som gör att inga programvaror eller annat behöver laddas ner. 

Boss option erbjuder just nu avkastning på upp till 85 %. För att registrera dig så klicka på "Öppna konto" här ovanför. Det är enkelt att registrera sig och du kan navigera runt på sidan innan du bestämmer dig för att göra en insättning. Boss optioner har runt 70 st handelsval som du kan välja mellan när du handlar med binära optioner. Precis som andra mäklare så erbjuder Boss option att betala tillbaka en procentdel på förlorat kapital, det är ett erbjudande som ska locka kunder. Dock är det viktigt att hela tiden ha koll på sin ekonomi så man inte spelar bort för mycket. Det är hur mycket man tjänar efter en dags handel som är det mest väsentliga.

Boss option erbjuder support på engelska dygnet runt. Supporten är väldigt kunnig och hjälper gärna nyregistrerade handlare att komma igång samt ger tips och förslag som förbättrar ens handel.  Det finns tutorials på sidan som är till för att guida mindre erfarna handlare och det finns många erbjudanden och bonussystem som gynnar dom mer avancerade handlarna.
Som hos de flesta mäklarna så finns det omsättningskrav innan man kan ta del av bonusar och erbjudanden. Den här recensionen av Boss options syftar till att beskriva hur mäklaren står på marknaden samt ge lite övriga inputs. 


 

Sammanfattning

Boss option är en mäklare som är relativt ny på den svenska markanden, men har ett bra rykte från utlandet. De har bra erbjudanden och erbjuder just nu en avkastning på upp till 85% vilket är högt. Det finns även andra fördelar såsom att en viss del av investerat belopp återbetalas om du gör en förlustaffär. Sidan är väldigt enkel att navigera sig på och supporten finns tillgänglig hela dygnet, dock på engelska. Ingenting behövs laddas ner och många användare tycker att det är smidig plattform att använda i telefoner och andra mobila enheter.
  För att ta del av boss options senaste erbjudande klicka in här!
Boss options 85%
  • Topp ↑
  • ©2019 Binäraoptioneronline. Alla rättigheter förbehålles.