Anyoption recension 

Anyoption 89%

Anyoption har funnits sedan 2008. Det är ett etablerat företag som är ledande på marknaden inom handel av binära optioner. Anyoption har varit ledande på marknaden världen över i fem år och mycket talar för att det är seriös och långsiktig mäklare. Här är en sammanfattning av fördelarna med denna mäklare:
  • Bra bonus för nya spelare
  • Lättanvänd plattform och extremt nybörjarvänlig (ingen nedladdning behövs)
  • Bra kundservice
  • Enkelt att komma igång med sitt konto
  • Etablerad på marknaden med många nöjda kunder världen över
Hemsidan är väldigt lättnavigerad och finns på flera språk. Sidan är anpassad till android och iphones vilket är ett plus, du kan handla vart du vill och när du vill. För att registrera ett konto hos anyoption så krävs inte mer än att du väljer ditt användarnamn och ger anyoption ditt namn, telefonnummer och e-mail.

För att komma igång att handla så behöver du först registrera ett konto, därefter göra en första insättning. Du behöver dock inte sätta in pengar för att registrera dig utan det räcker med att fylla i information, därefter kan du först bekanta dig med sidan innan du gör din första insättning. Du behöver inte ens ange någon kreditkortsinformation om du inte vill för att bli registrerad och kunna bekanta dig med sidan. Anyoption erbjuder även en mängd olika videoguider som hjälper nybörjare att komma igång, samt mer erfarna handlare att förbättra sin vinstmarginal.

Ta del av ett riktigt bra erbjudande från Anyoption idag!


 

Övrig information

Det känns som att anyoption har valt att satsa på stilrent och enkelhet då Hemsidan är enkel att förstå sig på och det tar inte lång tid för en nybörjare att börja handla med binära optioner. De mer erfarna handlarna lockas förmodligen av mängden tillgångar som finns tillgängliga för handel, vilket är ett stort plus.

För att göra en insättning kan du välja mellan att betala med kreditkort/betalkort, göra en banköverföring, check eller betala via moneybookers. Samma sätt gäller när du ska du in pengar. Den första inättningen du gör måste vara på minst 2 500 kr för att bonusen ska bli fördelaktig. När du registrerar och sätter in pengar så får du även möjlighet till att välja vilken valuta du vill handla i. Min första insättning gjorde jag genom kreditkort och det gick väldigt smidigt. 

För att ta ut pengar så anger du vilket betalsätt(av samma nämda ovan) som du önskar, det finns ingen gräns på hur mycket eller lite du får ta ut och det tar inte mer än ett par dagar. Varje gång jag har tagit ut min vinst så har pengarna funnits på kontot inom en vecka.

Alla mäklare erbjuder separata bonusar för nya handlare samt kampanjer för befintliga. Anyoption har varierande erbjudande och bonusar men för att alltid vara säker på att du får det bästa så registrera ditt konto genom att klicka här, just nu erbjuds upp till 89 % avkastning --->
 
Anyoption 89%
  • Topp ↑
  • ©2019 Binäraoptioneronline. Alla rättigheter förbehålles.