Copyop - kopiera andra framgångsrika investerare

Sluta följa krångliga grafer eller avancerade tabeller. Med copyop så kan du enkelt titta, följa och kopiera vad världens främsta handlare inom binära optioner gör. Se videon nedan för hur det går till:            


Steg 1: Registrering   
För att kunna starta din resa hos copyop och börja följa kända och lönsamma traders värden över så behöver du bara fylla i dina uppgifter och skapa en profil/öppna ett konto. Det är inga onödiga uppgifter som samlas utan det är det nödvändigaste för att kunna öppna ett konto åt dig så du kan följa andra handlare på sidan.

Steg 2: Hur gör jag?

Handel med optioner baseras på att följa trender. En tillgång stiger antingen i värde eller så tappar den i värde, din uppgift är att bestämma om du tror att tillgången tappar eller stiger i värde. Har du rätt så får du upp till 80% av ditt satsade kapital, har du fel så förlorar du. Fördelen med copyop är att du kan följa vad andra kända handlare världen över gör, och kopiera dessa. Såhär t.ex:
  • Det finns en livefeed med personer, en social plattform kan man kalla det. Där du kan trycka dig in på andra handlares profiler och se hur mycket dom tjänat tidigare och vilka trades dom gjort.
  • Hittar du en handlare som verkar framgångsrik kan du med ett knapptryck kopiera dens investeringar till ditt konto
  • När du har kopierat deras investeringar så avvaktar du och ser om investeringen var lönsam

Steg 3: Börja om
När du har gjort de första två stegen så kommer du lära dig mer och mer om plattformen på copyop. Hitta favoritpersoner som verkar ha bra koll på sina investeringar och genom att följa rätt personer så har du möjlighet att tjäna stora pengar själv utan att behöva sitta på all information och kunskap som kan behövas för att lyckas med dom riktigt stora förtjänsterna. Copyop är en del av anyoption och du behöver regga ett konto där för att kunna handla för pengar och få vinsterna insatta, det är en väldigt stor aktör som du kan läsa mer om här.

 
  • Topp ↑
  • ©2019 Binäraoptioneronline. Alla rättigheter förbehålles.